10 грудня 2020 року в.о. Голови ДКА Михайло Лев провів робочу зустріч з представниками французьких компаній «NHE Aero», «Helistrategy» та української компанії «Dexpert».

У рамках зустрічі представники «NHE Aero», «Helistrategy» та «Dexpert» окреслили свої спеціалізації та висловили зацікавленість в партнерстві з українськими підприємствами космічної галузі.

  • «NHE Aero» займається постачанням авіаційної, космічної, оборонної та промислової продукції виробництва різних компаній для своїх замовників.
  • «Helistrategy» спеціалізується на експертизі авіаційної техніки та стратегічному консалтингу.
  • «Dexpert» здійснює консалтинг та підтримку французьких компаній, що бажають знайти постачальників чи мати виробництво в Україні або інвестувати в Україну.

В.о. Голови ДКА висловив зацікавленість у співпраці з компаніями, які можуть просувати продукцію українського космічного сектора на міжнародному ринку. Михайло Лев запропонував французьким компаніям продовжити діалог в контексті ознайомлення з продукцією та можливостями українських підприємств і установ космічного сектору, а також визначення можливих напрямів та форм співпраці.

Recent Posts
Форма зворотного зв'язку

Ви можете надіслати нам Ваші пропозиції або зауваження, через цю форму.